Uitzending
EenVandaag - Extra

Extra

EenVandaag

19-4-2020

| 552 x bekeken | 0 reacties
6
Limburgse gemeente Peel en Maas een brandhaard in de Nederlandse corona-epidemie
Ineens is de gemoedelijke Limburgse gemeente Peel en Maas een brandhaard in de Nederlandse corona-epidemie. Het sterftecijfer is tot vier keer zo hoog als normaal. "Iedereen kent wel iemand die is overleden."

"Het raakt de bevolking heel hard", vertelt burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo van Peel en Maas. Ze vindt het onwerkelijk dat haar gemeente ineens het zwaarst getroffen gebied is van Nederland. "Er worden gaten geslagen in de lokale samenleving."

Een gezin runnen én in onzekerheid leven over de toekomst van je bedrijf, zo gaat de familie Wolbers-Rudelsheim ermee om
Ilon en Chaggai geven thuisonderwijs aan hun drie kinderen én leven in onzekerheid over de toekomst van hun fysiopraktijk. Aankomende weken volgen we de familie Wolbers-Rudelsheim. Hoe gaan zij om met de consequenties van de coronacrisis?

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag met de titel Extra werd uitgezonden op zondag 19 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie