Uitzending
EenVandaag - 14-4-2017

14-4-2017

EenVandaag

632 x bekeken | 0 reacties
6
Spanning rond Noord-Korea loopt op
De spanning tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten loopt hoog op. Volgens de Amerikaanse nieuwszender NBC zou de VS een preventieve luchtaanval willen uitvoeren als Pyongyang een nieuwe kernproef gaat uitvoeren. Het is al lang niet meer zo spannend geweest, zeggen ze.

De nieuwe Kamerleden van de PvdA
Je Kamercarrière beginnen op de rokende puinhopen van wat over is van een sociaal-democratische partij. Hoe doe je dat? EenVandaag volgt de enige twee nieuwkomers van de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer: journalist Kirsten van den Hul en vakbondsman Gijs van Dijk.

Strontvlieg of schorpioen krijgt jouw naam
Een dier dat naar jou vernoemd wordt: het overkwam bioloog Arie van der Meijden. Twee jaar geleden ontdekte hij een schorpioen en onlangs werd die schorpioen naar hem vernoemd.

Prijsvraag: goed oud worden in de wijk
Nederland heeft een groot probleem: terwijl verzorgingshuizen sluiten, zijn onze huizen en wijken nog niet goed ingericht op al die ouderen die thuis oud worden en wat gaan mankeren.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 14 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Spanning rond Noord-Korea loopt op De spanning tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten loopt hoog op. Volgens de Amerikaanse nieuwszender NBC zou de VS een preventieve luchtaanval willen uitvoeren als Pyongyang een…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten