Uitzending
EenVandaag - 11-4-2017

11-4-2017

EenVandaag

660 x bekeken | 0 reacties
7
Voor de tweede keer slachtoffer
Wie letselschade oploopt is niet alleen druk met zijn herstel, maar heeft ook een grote kans in een slepende procedure met de verzekeraar verzeild te raken. Zeker nu verzekeraars zich volgens gespecialiseerde letselschadeadvocaten harder opstellen dan ooit. Zij trekken in EenVandaag aan de bel. 'Slachtoffers worden op voorhand al beschouwd als leugenaar.'

'Opstelling verzekeraars bij letselschade verhardt'
De opstelling van verzekeraars in letselschadezaken verhardt. Ze wijzen meer claims af en traineren de afwikkeling van dossiers. Dat blijkt uit een rondgang van EenVandaag onder tientallen gespecialiseerde letselschadeadvocaten en -kantoren. Verzekeraars trekken zich volgens hen amper iets aan van de Gedragscode Behandeling Letselschade (GBL) die voorschrijft dat zaken binnen twee jaar zijn afgewikkeld. De vakvereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) pleit daarom voor een wettelijke verankering van de gedragscode en sancties voor verzekeraars die zich er niet aan houden.

Nieuwstrend: Magnetronmaaltijd net zo gezond als koken?
Met alle berichtgeving over voedsel weet je als consument bijna niet meer wat je wel en niet mag eten. Dit keer wordt er online flink gediscussieerd over E-nummers.

Onderzoek naar band smokkelaars en hulporganisaties
De Italiaanse justitie doet onderzoek naar een mogelijke band tussen mensensmokkelaars en hulporganisaties. Volgens Frontex, de Europese grens- en kustwacht, is er iets vreemds aan de hand op de Middellandse Zee.

Beste Edith: LSVb wil herinvoering basisbeurs
Studeren moet goedkoper worden, dat vindt studentenvakbond LSVb. Volgens de studenten moet de basisbeurs terugkomen of moeten de kosten van een studie omlaag.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 11 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Voor de tweede keer slachtoffer Wie letselschade oploopt is niet alleen druk met zijn herstel, maar heeft ook een grote kans in een slepende procedure met de verzekeraar verzeild te raken. Zeker nu verzekeraars zich…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten