Uitzending
EenVandaag - 10-4-2017

10-4-2017

EenVandaag

425 x bekeken | 0 reacties
7
Oud-studenten in de problemen met terugbetalen schuld
Er zijn steeds meer oud-studenten die hun studieschuld niet kunnen terugbetalen. In 2015 ging het om 13% van alle terugbetalers, dat komt neer op zo'n 90.000 voormalig studenten.

Zineb overleefde de aanslag op Charlie Hebdo
De aanslagplegers op het satirische Franse tijdschrift Charlie Hebdo waren onder meer naar haar op zoek, maar omdat ze toevallig niet op haar werk was, overleefde ze die dag. Sindsdien is Zineb El Rhazoui één van de zwaarst beveiligde vrouwen ter wereld.

Amerikaanse antropologische documentaire over Leiden
De Amerikaanse antropoloog professor Mark Neupert woonde een jaar in Leiden en werd verliefd op de stad. Hij maakte er een documentaire over waarin de historische stad en het alledaagse moderne leven van de Leidenaar door de ogen van een buitenstaander wordt getoond.

Besteden of bezuinigen: dealen in de formatie
Organisaties voor vluchtelingenkinderen, artsen, accountants, ICT, energie, makelaars, leraren. Kortom, iedereen met een belang stuurt deze dagen een brief aan informateur Edith Schippers.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 10 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie