Uitzending
EenVandaag - 10-6-2024

10-6-2024

EenVandaag

215 x bekeken | 0 reacties
6
Dwangsom van COA bereikt maximum van 1,5 miljoen, wat nu?
Het maximumbedrag aan dwangsommen dat het COA moest betalen, is bereikt. De boete moest zorgen dat het COA zich aan een maximaal aantal asielzoekers in Ter Apel hield, maar dat is niet gelukt. Wat gaat nu gebeuren? "Weer naar rechter is niet wenselijk."

Docenten zien steeds meer leerlingen met schulden
Het merendeel van de leraren op het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo maakt zich zorgen over de financiŽle weerbaarheid van jongeren. "Ze worden online de hele dag verleid, sommigen komen daardoor echt in de financiŽle problemen."

Een dag na de Europese verkiezingen: hoe wordt ernaar gekeken?
GL-PvdA is bij de Europese verkiezingen de grootste partij geworden, gevolgd door de PVV. EenVandaag vroeg aan duizenden kiezers uit het Opiniepanel wat zij verwachten van de partijen waarop ze hebben gestemd.

Arts langs klassen om jongeren te waarschuwen voor het gevaar van vapen: 'Haal het van de markt af'
Longpatholoog DaniŽlle Cohen onderzoekt dagelijks cellen van patiŽnten met longkanker. Een ziekte die te voorkomen is, terwijl vapen onder jongeren juist in opkomst is en het kan veroorzaken. In de klas probeert ze jongeren te vertellen over de gevaren.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 10 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie