Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

24-3-2020

| 778 x bekeken | 0 reacties
6
De Olympische Spelen worden verplaatst naar volgend jaar, door het coronavirus. Het is onduidelijk wanneer precies. Ook is onduidelijk of sporters zich opnieuw moeten kwalificeren. Aan tafel: Pieter van den Hoogenband, Dafne Schippers en Epke Zonderland.

In een nieuw televisieprogramma van Britt Dekker: 'Britts Gouwe Ouwen', werkt ze in een verzorgingstehuis. Wegens de coronacrisis moesten de opnamen worden gestaakt, maar ze houdt contact met 'haar' ouderen.

Het is de laatste dinsdag van de maand, dus ons Boekenpanel vertelt voor de laatste keer wat het 'Boek van de Maand' is. Dit seizoen hebben we een All Star panel met oude bekenden, bestaande uit Ronnie Terpstra, Grietje Braaksma, Wouter Cajot en Manda Heddema.

Op ons Podium van de Gedeelde Smart: Nyassa Alberta.

Barry Hay kondigt aan welk fragment hij graag wil zien in Troost TV.

Tafelheer: Typhoon. Ook staat hij op het podium!

In deze uitzending van DWDD waren Barry Hay, Britt Dekker, Epke Zonderland en Pieter van den Hoogenband te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 24 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie