Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

17-3-2020

| 1651 x bekeken | 0 reacties
7
Paul Haenen, oftewel Dominee Gremdaat, had een schitterend idee om Nederland een hart onder de riem te steken. Ook wij zijn enthousiast! Vanavond vertelt hij er alles over.

Jeroen Krabbé reist in zijn nieuwe programma 'Krabbé zoekt Chagall' in de voetsporen van Marc Chagall, de kunstenaar die zijn hele leven op de vlucht is geweest.

Op ons Podium van de Gedeelde Smart: Tim Knol, die eigenlijk in de theaters zou staan met 'Lost and found'. Een voorstelling over zijn liefde voor spullen die hij vindt in Kringloopwinkels en verloren liedjes die hij tegenkomt op internet.

Wende Snijders zette een gedicht van Joost Zwagerman op muziek. Op ons podium doet zij het gedicht 'Voor Alles', met begeleiding van Thijs Lodewijk.

Tafeldame: Roos Moggré.

In deze uitzending van DWDD waren Jeroen Krabbé, Joost Zwagerman, Paul Haenen, Roos Moggré, Tim Knol en Wende Snijders te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 17 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten