Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

17-3-2020

| 653 x bekeken | 0 reacties
7
Paul Haenen, oftewel Dominee Gremdaat, had een schitterend idee om Nederland een hart onder de riem te steken. Ook wij zijn enthousiast! Vanavond vertelt hij er alles over.

Jeroen Krabbé reist in zijn nieuwe programma 'Krabbé zoekt Chagall' in de voetsporen van Marc Chagall, de kunstenaar die zijn hele leven op de vlucht is geweest.

Op ons Podium van de Gedeelde Smart: Tim Knol, die eigenlijk in de theaters zou staan met 'Lost and found'. Een voorstelling over zijn liefde voor spullen die hij vindt in Kringloopwinkels en verloren liedjes die hij tegenkomt op internet.

Wende Snijders zette een gedicht van Joost Zwagerman op muziek. Op ons podium doet zij het gedicht 'Voor Alles', met begeleiding van Thijs Lodewijk.

Tafeldame: Roos Moggré.

In deze uitzending van DWDD waren Jeroen Krabbé, Joost Zwagerman, Paul Haenen, Roos Moggré, Tim Knol en Wende Snijders te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 17 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie