Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

25-3-2020

| 554 x bekeken | 0 reacties
6
Tim Hofman schuift aan om te praten over over De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast. Een podcast op het kanaal van het online consumentenprogramma BOOS, waar Tim normaal misstanden aan de kaak stelt, maar nu de luisteraar blij wil maken in tijden van corona.

Op ons Podium van de Gedeelde Smart twee artiesten. Pieter Derks, omdat hij in het land te zien zou zijn met de reprise van zijn voorstelling 'Voor wat het waard is'. Danny Vera, die ook gedwongen thuiszit. Hij schreef een nieuw nummer en speelt het vanavond.

Jaap van Zweden werd twee jaar geleden chef-dirigent van het New York Philharmonic en sindsdien hebben we hem door zijn drukke schema niet meer kunnen spreken. Maar door het coronavirus kan Jaap niet naar New York, waardoor hij op de valreep nog bij ons aanschuift.

Erben Wennemars kondigt aan welk fragment hij graag wil zien in Troost TV.

Voor de laatste keer onze huisdichter Nico Dijkshoorn.

Tafeldame: Romana Vrede.

In deze uitzending van DWDD waren Erben Wennemars, Jaap van Zweden, Nico Dijkshoorn, Romana Vrede en Tim Hofman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 25 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie