Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

23-3-2020

| 1409 x bekeken | 0 reacties
7
Geert Mak schreef twee dikke boeken over ons werelddeel: 'In Europa' (2004) en 'Grote Verwachtingen. In Europa 1999-2019' (2019). Hoe beziet hij de huidige coronacrisis en de manier waarop Europa ermee omgaat?

In een nieuw televisieprogramma van Britt Dekker: 'Britts Gouwe Ouwen', werkt de blonde diva in een verzorgingstehuis. Wegens de coronacrisis moesten de opnamen worden gestaakt, maar ze houdt contact met 'haar' ouderen.

Op ons Podium van de Gedeelde Smart: Frank Lammers en Ricky Koole.

Ook op het Podium van de Gedeelde Smart: Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi. Zij besloten samen tot een mooi initiatief.

Troost TV: vanavond weer een bekende gast die vertelt welke tv-show, documentaire of sportwedstrijd uitgezonden moet worden.

Tafelheer: Jeroen Dijsselbloem.

In deze uitzending van DWDD waren Britt Dekker, Frank Lammers, Geert Mak, Jeroen Dijsselbloem, Ricky Koole, Waylon, Wibi Soerjadi en Willeke Alberti te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 23 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie