Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

8-2-2019

| 1260 x bekeken | 0 reacties
7
Meer dan tienduizend scholieren protesteerden gisteren op het Malieveld voor een strenger klimaatbeleid. De initiatiefnemers van de Klimaatmars schuiven aan en vertellen over 'Youth for Climate'.

Het is 8070 dagen geleden sinds de laatste editie van de Elfstedentocht. Voor Nieuwsuur aanleiding om de docu 'Altijd klaar voor de tocht' uit te zenden. Aan tafel: voorzitter Wiebe Wieling en rayonhoofd Johan Hoogland van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden.

Boezemvrienden Remco Campert en Kees van Kooten stuurden honderden brieven, ansichten en plakwerkjes over en weer. Het boek 'Aanelkaar' is het resultaat: een bundeling van de correspondentie die getuigt van een vruchtbare en vrolijke vriendschap.

Een nieuwe editie van de Robbie van Leeuwen Sessies. Vanavond is de beurt aan Indian Askin.

André van Duin is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren André van Duin, Kees van Kooten, Remco Campert en Wiebe Wieling te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 8 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie