Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

1-2-2019

| 1622 x bekeken | 0 reacties
7
Het was de media-maand van Willem Holleeder. Hij stond in de schijnwerpers wegens de tv-serie Judas, de documentaire 'Moorddossier Holleeder' en de voortzetting van het proces tegen hem. Peter R. de Vries schuift vanavond aan.

Vanaf 27 januari is het nieuwe televisieprogramma 'Project Rembrandt' te zien; in acht afleveringen gaat men op zoek naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Omroep Max-baas Jan Slagter schuift aan.

De Netflix-serie 'Sex Education' is een kijkcijferhit Ún wordt overladen met lyrische recensies. Wat is het geheim? Aan tafel onze eigen YUNG DWDD-presentatoren Jurre Geluk en Emma Wortelboer, ook verbonden aan 'Spuiten en Slikken'.

In ons 14e seizoen is Racoon onze huisband! En die speelt natuurlijk tijdens onze media-uitzendingen op elke laatste vrijdag van de maand. Elk tafelonderwerp wordt afgesloten met een liedje dat aansluit bij dat onderwerp.

Georgina Verbaan is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Emma Wortelboer, Georgina Verbaan, Jan Slagter en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 1 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie