Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

24-10-2018

| 2150 x bekeken | 0 reacties
6
De helft van de bevolking van Jemen, zo'n 14 miljoen mensen, staan aan de rand van een hongersnood van ongekende omvang. VN-gezant Mark Lowcock luidt de noodklok. We praten erover met Aad van den Heuvel.

Mart Smeets schuift aan over de honkbal World Series, die gisteren begonnen tussen de Boston Red Sox en de Los Angeles Dodgers. In beide teams speelt een Nederlandse international op een prominente positie.

Ionica Smeets, Desiree van den Bogaart, Gwen Kleijn van Willigen over het boek 'GCHQ Puzzle Book II', Het Government Communications Headquarters is één van de geheimste geheime diensten in Engeland. Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan geven ze een puzzelboek uit. Aan tafel drie van de beste puzzelaars van Nederland.

Iris Hond vertelt over haar nieuwe theatertour 'Bewogen'. Speciaal voor straatmuzikant Gavin, die Iris liefdevol opving tijdens een moeilijke tijd, schreef Iris het nummer 'Home', dat ze samen zullen spelen.

Erik Dijkstra is tafelheer.

Huisdichter Nico Dijkshoorn is er zoals iedere woensdag.

In deze uitzending van DWDD waren Aad van den Heuvel, Erik Dijkstra, Mart Smeets en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 24 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie