Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

28-9-2018

| 1627 x bekeken | 0 reacties
6
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. De meest opvallende momenten op tv worden besproken en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten.

Nieuwsuur kreeg het zwaar te verduren in het afgelopen half jaar: presentator Joost Karhof overleed plotseling, evenals eindredacteur Ed Ribbink. Ook besloot Twan Huys naar RTL te gaan. Maar het actualiteitenprogramma kwam de tegenslagen imposant te boven. Aan tafel: de nieuwe hoofdpresentator Jeroen Wollaars.

Gisteren getuigde Christine Blasey Ford dat ze 34 jaar geleden door de kandidaat-operrechter Brett Kavanaugh is aangerand. Ook hij werd verhoord. Saskia Noort bekeek die getuigenis en weet zeker dat Kavanaugh liegt.

In het programma 'First Dates' worden singles op basis van interesse gekoppeld en op een blind date gestuurd. De Nederlandse variant is nu even niet op tv, maar de Engelse moederversie oogst veel lof. Eva Crutzen is groot fan.

Huisband Racoon sluit elk tafelonderwerp af met een liedje dat aansluit bij het gesprek.

Marc Marie Huijbregts is tafelheer.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 28 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie