Uitzending
DWDD - 9-10-2015

9-10-2015

DWDD

2045 x bekeken | 0 reacties
5
Streetlab
In Streetlab doen vier jeugdvrienden sociale experimenten met een humoristische twist. Ze onderzoeken menselijk gedrag door zichzelf en totale vreemden in bizarre, grappige, spannende en soms pijnlijke situaties te manoeuvreren. Met veel succes, ze zijn een hit op internet. Hun nominatie voor de tv-prijs Televizier Ring leidde daarom tot kritiek: wat doet zo’n jong stelletje ongeregeld bij de prijs, terwijl 'echte' programma’s als Heel Holland Bakt niet genomineerd zijn? Aan tafel de vier helden van de gęnante situatie: Daan Boom, Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Tim Senders a.k.a. Streetlab.

Artur en Lucas Jussen: ‘Mozart Double Concertos’
Na het met platina bekroonde Beethoven album, met goud onderscheiden Schubert-album en de derde CD met repertoires van grote Franse componisten, komt vandaag het nieuwe album van de broers Jussen uit: ‘Mozart Double Concertos’.

Het is het eerste album waarbij de pianisten met een heel orkest spelen: het Academy St Martin in the Fields, onder leiding van de 91-jarige dirigent Sir Neville Marriner. Op de CD is het repertoire te horen die ze al van jongs af aan spelen: de dubbel pianoconcerten KV 365 en KV 242 van Mozart.

‘Padoem Patsss’
De comedyshow ‘Padoem Patsss’, waarbij verschillende stand-up comedians onelinergrappen maken, krijgt een vervolg! In augustus werd het programma uitgezonden voor 3Lab. BNN gaat nu een hele serie van het programma maken.

De opnames zijn vanaf half november in Theater Bellevue in Amsterdam.

Aan tafel één van de 'Padoem Patsss' kandidaten: Rob Scheepers. Vorig jaar schoof hij bij ons aan als winnaar van de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza.

Chuck Berry
Volgende week wordt Chuck Berry 89. Het is dan precies een jaar geleden dat hij stopte met de reeks aan concerten in restaurant Blueberry Hill in St. Louis. Sinds 1996 trad hij elke woensdag in het restaurant op. De grote vraag is: keert hij ooit nog terug? Volgens de eigenaar van Blueberry Hill sluit Berry het zelf niet uit.

Aan tafel: Rayan Vroon, die onlangs nog een knallend optreden van Jimi Hendrix gaf. Naast Hendrix is Chuck Berry zijn grote held.

Muziekminuut: Sef
Vanavond presenteert Sef zijn nieuwe album ‘In Kleur’, dat vanaf vandaag te beluisteren is.

Na de single ‘Wakker’ is nu ook ‘Ze Zeggen’ te horen. Met dit nummer brengt Sef een ode aan je eigen pad volgen. Het nummer is een reactie op meningen en bangmakerij. Onlangs kwam er bij dit nummer ook een videoclip uit.

Bij het album brengt Sef ook een heel magazine uit met een kijkje achter de schermen, artikelen over de tracks en een interview met Sef door platenbaas Kees de Koning.

Stand-up Comedy: Peter Pannekoek
Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Lucas Jussen, Marc-Marie Huijbregts, Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 9 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie