Uitzending
DWDD - 14-10-2015

14-10-2015

DWDD

1836 x bekeken | 0 reacties
5
Frank Snoeks
Gisteravond speelde Nederland tegen Tjechië om nog een kleine kans te maken om mee te doen aan het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Ze verloren met 2-3. Het is de eerste keer sinds 1984 dat Nederland niet meedoet aan het EK. Hoe mooi de legendarische kopbal van Van Persie was tijdens het WK 2014 tegen Spanje, hoe sneu het was gisteren toen hij in eigen doel kopte. Aan tafel: Frank Snoeks.

Tom Dumoulin
Vorige maand eindigde wielrenner Tom Dumoulin als zesde in de Ronde van Spanje nadat hij tot de een na laatste dag in leiderstrui reed. Nu het Nederlands elftal de komende zomer niet op het EK in Frankrijk staat, kunnen we wel een sportieve held gebruiken om aan te moedigen. Gaat het Tom bij de Tour de France lukken om de uitschakeling van Oranje te vergeten?

Willeke Alberti, Freek de Jonge, Thijs Boontjes en Charl Delemarre
Op 16 oktober verschijnt de cd-box ‘Mijn Leven Is Een Lied’, met het hele oeuvre van zanger Willy Alberti. De liedjes op deze box kunnen ons wel eens troost gaan bieden na de dramatisch verlopen kwalificatie voor het EK voetbal. Aan tafel: Willeke Alberti, Freek de Jonge, Thijs Boontjes en Charl Delemarre.

Muziekminuut: The Cosmic Carnival
Overal ter wereld treden ze op: ze werden zevende op de Global Battle of the Bands World Finals in Thailand en dit jaar waren ze te zien op het Hongaarse festival Sziget. In 2009 kregen ze De Grote Prijs van Nederland in handen. The Cosmic Carnival timmert flink aan de weg. In augustus dit jaar brachten ze twee live-albums tegelijk uit! Het is een Rock 'n Roll-band met jaren '60 invloeden. Indie-Folk, Gospel-Rock & Reggae-Pop: het is een mix van muziek dat je vanavond kunt horen in de uitzending van DWDD!

Nico Dijkshoorn
Vandaag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Jack van Gelder
Jack van Gelder is vanavond de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Freek de Jonge, Jack van Gelder, Frank Snoeks, Nico Dijkshoorn, Willeke Alberti en Tom Dumoulin te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 14 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie