Uitzending
DWDD - 9-11-2016

9-11-2016

DWDD

2016 x bekeken | 0 reacties
5
Verkiezingsspecial DWDD woensdag
Amerika heeft gekozen: Donald Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. DWDD staat woensdag dus uiteraard wederom in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. Want hoe gaat de wereld eruit zien met Trump aan het roer van de machtigste democratie op aarde?

We praten er aan tafel over met vice-premier Lodewijk Asscher, oud-correspondent Amerika Eelco Bosch van Rosenthal, econoom Barbara Baarsma, columnist Bas Heijne en econoom en journalist Mathijs Bouman. Twan Huys vertelt via een live-verbinding hoe men vandaag wakker wordt in de Verenigde Staten.

Adriaan van Dis
Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.

Muziek: I'm A Soulman
Vanavond is I知 A Soulman de band die de verkiezingsspecial van muziek voorziet. I知 A Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX, dat artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.痴 groot maakte. Vanavond laat I知 A Soulman de Soul van de Sixties bij ons in de studio herleven!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Barbara Baarsma, Bas Heijne, Eelco Bosch van Rosenthal, Lodewijk Asscher, Mathijs Bouman, Twan Huys, Nico Dijkshoorn en Nico Dijkshoorn (dierenarts) te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 9 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie