Uitzending
DWDD - 8-11-2019

8-11-2019

DWDD

2615 x bekeken | 0 reacties
7
Morgen wordt de Geschiedenisleraar van het Jaar verkozen. Op de dag de Berlijnse Muur viel, 30 jaar geleden. Hoe brengen we deze historie over op de volgende generatie? We vragen het drie genomineerde geschiedenisdocenten: Chantal Kleve, Marieke Barendse en Willem Kiggen.

Een jaar geleden zaten Lvi Weemoedt en zcan Akyol aan tafel, toen de dichtbundel Pessimisme kun je leren! uitkwam. Dat werd een groot succes en nu is er een nieuwe bundel: Gezondheid.

Pauls Nummer 1 Show was afgelopen week voor het eerst te zien. Paul de Leeuw was over de eerste uitzending niet tevreden, over de tweede die morgen te zien is wel. Waarom? Hij geeft uitleg!

Het is morgen 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Daarom staat het Klein Orkest nog n keer op ons podium met het mooiste lied dat ooit is geschreven over die muur: Over de muur, met introductie van Beatrice de Graaf.

Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Lvi Weemoedt, zcan Akyol en Paul de Leeuw te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 8 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie