Uitzending
DWDD - 13-11-2019

13-11-2019

DWDD

1539 x bekeken | 0 reacties
5
De online serie Drugslab is mega succes geworden. Toch stopt de serie die informatie geeft aan jonge mensen over o.a het gebruikt van drugs, op haar hoogtepunt. Maar wel na het bereiken van de indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen abonnees op YouTube. Aan tafel zitten Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh, die samen meer dan 80 verschillende soorten drugs uitprobeerden. Kortom, de makers van Drugslab!

Vanaf 17 november begint het derde seizoen van 'The Crown'. De populaire Netflix-serie vertelt het intrigerende verhaal van het Britse koningshuis. Jeroen Dijsselbloem keek voor ons alvast de eerste afleveringen.

De biografie over voetballer Johan Cruijff, de volksjongen die uitgroeide tot een mondiaal fenomeen, is klaar. Schrijver Auke Kok sprak klasgenoten, jeugdvrienden en -vriendinnen, medespelers, zakenpartners en familieleden. Dit alles om erachter te komen wie Johan Cruijff écht was. Vanavond deelt hij zijn bevindingen.

Huisdichter Nico Dijkshoorn

tafeldame: Simone Weimans.

In deze uitzending van DWDD waren Auke Kok, Jeroen Dijsselbloem, Nellie Benner, Nico Dijkshoorn en Simone Weimans te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 13 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie