Uitzending
DWDD - 7-11-2019

7-11-2019

DWDD

2189 x bekeken | 1 reacties
6
Hoogleraar Sjaak Neefjes wordt morgen onderscheiden met de Josephine Nefkens-prijs voor zijn baanbrekende kankeronderzoek. Zo gebruikte hij een erfenis om een vergeten kankermedicijn opnieuw succesvol in te zetten.

Een nieuwe roman van Mart Smeets: 'Het Spel', zijn vijfde alweer. Een unieke roman over klassieke muziek, topsport en de liefde!

In '1 uit 10', spin-off van de rubriek 10 uit 10, stellen we de vraag: wie is de beste? In deze editie gaan we het hebben over de beste talentenshow van de laatste tien jaar. Angela Groothuizen en Gordon zitten aan tafel.

Het is twintig jaar geleden dat het legendarische album 'Urban Solitude' van Anouk uitkwam. Wij vroegen Eva van Manen, WIES en YSA een nummer van het album te kiezen en te vertalen naar het hier en nu.

Antoinnette Scheulderman is tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Angela Groothuizen, Antoinnette Scheulderman en Mart Smeets te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 7 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie