Uitzending
DWDD - 14-11-2019

14-11-2019

DWDD

1683 x bekeken | 0 reacties
7
Nadat er in mei een streep is gezet door het PAS (Programma Aanpak Stikstof) is er nu met de coalitie een maatregelenpakket afgesproken, met onder meer een 'rotmaatregel': een verlaging van de maximumsnelheid. Hoe nu verder? We vragen het Barbara Baarsma, Tom-Jan Meeus en Özcan Akyol.

Ben Feringa won in 2016 de Nobelprijs Scheikunde voor zijn moleculaire 'machinetjes', waarmee hij bijvoorbeeld medicijnen in ons lichaam aan en uit zou kunnen zetten. Hoe is het met hem en zijn onderzoek? Hoogste tijd voor een update.

In de serie 'Diender', die vanaf 14 november te zien is op NPO 3, worden agenten van de politie-academie gevolgd. Aan tafel zitten tweedejaars Bjorn, Harun, Nanouk, Bart en hun begeleider Mounir.

Vanavond worden in Las Vegas de Latin Grammys uitgereikt. Om alvast in de sfeer te komen staat Rolf Sanchez op ons podium met de Latin Society.

Romana Vrede is tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Barbara Baarsma, Özcan Akyol en Romana Vrede te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 14 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie