Uitzending
DWDD - 19-3-2008

19-3-2008

DWDD

3393 x bekeken | 0 reacties
8
De presentatie is woensdag in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Zijn tafelheer is Thom Hoffman. Te gast zijn: Biograaf van Jan Wolkers Onno Blomen dichter Gerrit Kouwenaar over het leven van schrijver Hugo Claus. 'Fokke en Sukke' zijn 15 jaar geworden. Makers Jean-Marc van Tol en Bastiaan Geleijnse zijn te gast. Herman Pleij en Kim Holland vertellen over hun favoriete cartoon. Eén van de beste en meest succesvolle pianisten ter wereld, Brad Mehldau, is te gast met zijn vrouw, zangeres Fleurine. André Rieu is deze week begonnen met het Europese deel van zijn wereldtournee.

Onno Blom En Gerrit Kouwenaar
De grootste, meest bekroonde na-oorlogse schrijver van Vlaanderen, Hugo Claus is op 78-jarige leeftijd overleden. Wij praten over de betekenis van zijn leven en werk met wapenbroeder van het eerste uur Gerrit Kouwenaar en literatuurkenner Onno Blom.

De Jakhalzen
Kroonprins Willem-Alexander zit in een lastig paket. Vanmiddag opent hij Keukenhof met het thema 'China'. Jakhalzen Levy & Sadegi vragen hem de mensenrechten niet te vergeten.

Brad Mehldau En Fleurine
Voor het eerst samen op de tv. Fleurine, onze eigen, ook international zeer succesvolle jazz-zangeres en haar Amerikaanse man. Brad is al drie keer achter elkaar gekozen tot beste pianist ter wereld.

De Tv Draait Door
In 'Blik op de weg' wordt de camera voor de verandering eens met open armen ontvangen, in 'Can you duet' doet een 28 kandidate zich jonger voor en een gastvrije junkie bij RTV Rijnmond.

Jean-marc Van Tol En Bastiaan Geleijnse
Fokke en Sukke bestaan 15 jaar. Dat wordt gevierd met een tentoonstelling, morgen geopend door minister Plasterk, en een speciaal boekje: 'Fokke en Sukke kunnen het niet alleen'. Bastiaan gelijnse, Jean Marc van Tol, porno-ster Kim Holland en hoogleraar in ruste Herman Pleij.

Fokke En Sukke
kunnen niet gestoord worden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 19 maart door de VARA. Hierin werd geacteerd door Kim Holland. Te gast waren Kim Holland, Jean-Marc van Tol, Thom Hoffman, André Rieu, Onno Blom, Herman Pleij, Bastiaan Geleijnse en Gerrit Kouwenaar. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten