Uitzending
DWDD - 24-3-2008

24-3-2008

DWDD

1371 x bekeken | 0 reacties
6
Frank Lammers
Acteur Frank Lammers is Tweede Paasdag de tafelheer van Menno Bentveld.

Movies That Matter
Het Amnesty International Filmfestival wordt van woensdag tot en met zaterdag gehouden in diverse filmhuizen in Amsterdam en Den Haag. De Vara zendt vanaf woensdag op Nederland 2 ook elke avond een film uit. Kijk voor meer informatie op de site van Movies That Matter.

Een Bitterzoete Verleiding
Voor kinderen is het verrassing-ei een stukje chocola met een speeltje erin. Maar achter dit stukje plastic gaat een hele wereld van verzamelaars en geld schuil. Dat is te zien in de even onthullende als opzienbare documentaire Een Bitterzoete Verleiding. Een Bitterzoete Verleiding is maandag 24 maart te zien bij de NPS, om 22.50 uur op Nederland 2.

Wouter Deprez
Sinds hij in België het tv-programma ‘De Slimste’ won, kan hij er niet meer over straat. Nu staat de cabaretier op het punt om door te breken in Nederland. Meer informatie over Wouter Deprez vind je op zijn website.

De reis van de Beagle
Harry de Winter gaat het omvangrijke project ‘De reis van de Beagle’ leiden voor de VPRO. Hierin staat de reis van dit gelijknamige marineschip met Charles Darwin en zijn crew aan boord (1831) centraal. De VPRO gaat met een zeilschip dezelfde reis maken. ‘De reis van de Beagle’ verschijnt in 2009 op de televisie.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 24 maart door de VARA, de NPS en de VPRO. Te gast waren Frank Lammers en Harry de Winter. De presentatie was in handen van Menno Bentveld en Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie