Uitzending
DWDD - 23-4-2015

23-4-2015

DWDD

1114 x bekeken | 0 reacties
6
Myrthe Hilkens, Sywert van Lienden, Jan Mulder en Xander van der Wulp
Na negen dagen onderhandelen was er eindelijk een compromis waar VVD en PvdA mee konden leven. Het kabinet is gered, we kunnen door. Maar wat zijn nu eigenlijk de gevolgen van dit compromis? De vraag is of het werkbaar is, wat de gevolgen zijn voor de gemeenten en of er überhaupt iets verandert aan de hachelijke positie van illegalen. Aan tafel enkele van onze vaste ‘parlementsleden’: Myrthe Hilkens, Sywert van Lienden, Jan Mulder en Xander van der Wulp. Jan Paternotte, Fractievoorzitter D66 gemeenteraad Amsterdam, schuift aan om de problemen voor gemeenten te duiden.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven
Het illustere duo Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komt met groots nieuws: een nieuw project!

Muziek: The Gospel Sessions
Gospel Sessions is opgericht door Onno Smit en Paul Willemsen. Het is een eerbetoon aan de gospel. Samen met Toon Oomen en Michelle David gaan ze terug naar de oorsprong en essentie waarom deze muziek zo aantrekkelijk is, maar dan met een nieuwe aanpak. The Gospel Session - Vol. 1 is nu uit. Binnenkort zijn ze te zien op het Oerol festival in juni en Zwarte Cross.

In deze uitzending van DWDD waren Dennis van de Ven, Jan Mulder, Jan Paternotte, Jeroen van Koningsbrugge, Myrthe Hilkens en Sywert van Lienden te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 23 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie