Uitzending
DWDD - 21-4-2015

21-4-2015

DWDD

1259 x bekeken | 0 reacties
6
Peter R. de Vries, Xander van der Wulp en Prem Radhakishun
Vandaag presenteerde oud-advocaat Bram Moszkowicz zich als lijsttrekker van de politieke partij VoorNederland (VNL). Deze partij werd vorig jaar opgericht door voormalig PVV-Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren. Bontes maakte gisteren bekend dat hij stopt als voorzitter van de VNL omdat hij zich niet kan vinden in de keuze voor Moszkowicz. Tijdens de persconferentie vertelde Moszkowicz klaar voor de politiek te zijn, “omdat ik ben bevrijd van de angst om te vallen”. We bespreken de entree van Moszkowicz in de politiek met Peter R. de Vries, Xander van der Wulp en Prem Radhakishun.

Epke Zonderland
Olympisch kampioen Epke Zonderland greep vorige week mis en viel van de rekstok bij de EK turnen in Montpellier. De finale leek binnen handbereik maar hij zat op de slotdag op de tribune. Het was niet de eerste keer: vorige maand viel hij ook. Toen was het bij een wereldbekerwedstrijd in Cottbus. Is er iets aan de hand? Maakt hij zich zorgen voor de WK en de Olympische Spelen? Aan tafel: Epke Zonderland.

Prinses Christina Concours 2015
Het Prinses Christina Concours is dé kweekvijver voor jong klassiek talent in Nederland, dat elk jaar een grootse finale beleeft. Dit jaar werden uit honderden muzikanten zes acts geselecteerd die aanstaande zondag optreden in het Lucent Danstheater in Den Haag voor het oog van een vakjury. Alle finalisten schuiven vanavond aan: Benjamin (12 jaar, altsaxofoon), Andrei (13 jaar, piano), Michelle (17 jaar, harp), Martijn (16 jaar, marimba), Johannes (14 jaar, piano) en de tweeling Mayu en Takehiro (17 jaar, viool en altviool).

Muziek: Eric Vloeimans
Vorige week was trompettist Eric Vloeimans nog te horen en te zien tijdens onze jazz-uitzending. Vanavond is hij wederom te gast! Hij heeft een nieuw album, een nieuw label én nieuwe tour. Zijn nieuwe cd ‘ACT 2’ met filmische muziek is van Oliver’s Cinema, zijn ensemble met Tuur Florizoone en Jörg Brinkmann.

In deze uitzending van DWDD waren Epke Zonderland, Eric Vloeimans, Prinses Christina, Peter R. de Vries en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 21 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie