Uitzending
DWDD - 22-4-2015

22-4-2015

DWDD

1035 x bekeken | 1 reacties
6
Remy Bonjasky en Erik Dijkstra
Op 2 mei vindt in Las Vegas het gevecht van de 21ste eeuw plaats: de Amerikaan Floyd Mayweather tegen de Filipijn Manny Pacquiao. Mayweather verloor nooit eerder een bokspartij. Pacquiao is de enige bokser die wereldtitels heeft behaald in acht verschillende gewichtsklassen. Het gevecht gaat ook de geschiedenis in als het meest lucratiefste gevecht: naast het winnen van een gordel is er waarschijnlijk zo’n 400 miljoen dollar te verdelen. Aan tafel fans Remy Bonjasky en Erik Dijkstra.

Trijntje naar het Songfestival
Nog een maandje en dan vindt het zestigste Eurovisie Songfestival plaats in Wenen. Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland met het lied ‘Walk Along’, geschreven door Anouk. ‘Walk Along’ is ook de titel van het nieuwe album van Trijntje dat half mei verschijnt. Vanavond blikken wij met de zangeres vooruit op het spektakel dat bijna 200 miljoen kijkers trekt.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra en Remy Bonjasky te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 22 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie