Uitzending
DWDD - 22-9-2010

22-9-2010

DWDD

3554 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de uitzending van woensdag 22 september zijn onder anderen: Micha Hamel, 4 leden van het Nederlands Kamerkoor. Chazia Mourali, Gerard Spong, Youri Mulder. Tafeldame is Candy Dulfer en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht.

Wall Street: Money Never Sleeps
Regisseur Oliver Stone maakte een vervolg op de klassieker ‘Wall Street’ uit 1987: ‘Wall Street: Money Never Sleeps’. De filmt handelt wederom over de gewetenloze beurshandelaar Gordon Gekko, die ook nu weer door Michael Douglas wordt vertolkt. Aan tafel vanavond drie oud-bankiers die echt actief zijn geweest op Wall Street: Christiaan van Nispen, Eva Hukshorn en Guido Levie.

Gerard Spong
Zondag begint bij de omroep NTR het programma 'Verborgen Verleden'. In het programma gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis en komen voor opmerkelijke verrassingen te staan. Zo blijkt advocaat Gerard Spong verwant aan de Engelse Koninklijke familie.

Youri Mulder
Ook Youri Mulder onderzocht zijn familiehistorie in het programma 'Verborgen Verleden'. Hij vertelt welke verrassende ontdekkingen hij tegenkwam.

Chazia Mourali
Chazia Mourali pleitte in een column voor de 'actualistische opera', een bijna journalistieke opera, waarin hedendaagse ontwikkelingen een rol krijgen. Geen Romeo en Julia, maar het olielek van BP zou onderwerp moeten zijn. DWDD doet vanavond een poging aan haar oproep te voldoen met een 1 minuut durende, actualistische opera over de formatie.

Micha Hamel
Micha Hamel is de componist en tekstschrijver van de 'actualistische opera' over de formatie. De opera van 1 minuut wordt vanavond in de uitzending opgevoerd door vier leden van het Nederlands Kamerkoor en het Syrène Saxofoonkwartet.

Morgen is het suk 'Bomen' bij Nederlands Kamerkoor te zien in de Pieterskerk in Utrecht, vrijdag in het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam (Aanvang...

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn met The Hank Five & Denvis
Huisdichter nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn heeft nog een andere grote passie: gitaarspelen. Vanavond treedt hij op met de band The Hank Five & Denvis, waarmee hij momenteel door het land toert voor zijn literaire rock'n'roll avond 'Ook voor vrouwen'. Ze spelen het nummer 'The Devil got a hold of me again'.

Candy Dulfer
Candy Dulfer is saxofonist. Ze is geregeld tafeldame in DWDD.
Al sinds jonge leeftijd treedt Candy Dulfer op, eerst samen met haar vader Hans Dulfer. Op haar elfde maakt ze een plaat met hem. In de jaren die volgen, blijft ze in the picture: in 1987 staat ze zelfs in het voorprogramma van Madonna in de Kuip in Rotterdam.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 22 september door de VARA en NTR. Te gast waren Chazia Mourali, Candy Dulfer, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Youri Mulder, Gerard Spong en Micha Hamel. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie