Uitzending
DWDD - 14-9-2010

14-9-2010

DWDD

4380 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de uitzending van dinsdag 14 september zijn: Rien Parlevliet, Huub van der Lubbe en Pieter Storms. Tafelheer is Jort Kelder.

Rien Parlevliet
Rien Parlevliet is afgelopen weekend teruggekomen uit het 'Bangkok Hilton'. Hij zat negen jaar - naar eigen zeggen onschuldig - vast in de beruchte Bangkwang gevangenis in Bangkok te Thailand als verdachte van drugssmokkel. De gevangenis staat bekend als één van de meest heftige van de wereld. Ziekte, moord en doodslag zijn er aan de orde van de dag.

Pieter Storms
Pieter Storms is een Nederlandse journalist en presentator, bekend van o.a. het televisieprogramma 'Breekijzer'. Hij luidt de noodklok over de toestand van de Nederlandse journalistiek. Deze geeft, volgens hem niet langer feitelijk gebeurtenissen weer, maar is verworden tot amusement. Jort Kelder en Pieter Storms gaan er op dinsdag 14 september over in debat.

Huub van der Lubbe
De Dijk heeft samen met Solomon Burke het album 'Hold on tight' gemaakt, een vertolking van vertaalde 'De Dijk-klassiekers'. Dit album wordt op 1 oktober uitgebracht. Dinsdag 14 september is hun single 'What a woman' voor het eerst op de radio te beluisteren. Huub van der Lubbe is te gast en vertelt over deze bijzondere samenwerking.

Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek, en heeft een zwak voor dieren en dictators.

Jort studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 14 september door de VARA. Te gast waren Huub van der Lubbe, Jort Kelder en Pieter Storms. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie