Uitzending
DWDD - 29-9-2010

29-9-2010

DWDD

1355 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de uitzending van woensdag 29 september zijn: Jan Mulder, Felix Rottenberg, Doekle Terpstra, Frans Andriessen. Tafelheer is Martin Koolhoven en huisdichter is Nico Dijkshoorn.

Jan Mulder
Jan Mulder is vanavond te gast om samen met Felix Rottenberg de politieke stand van zaken door te nemen. Ook zal Mulder later in de uitzending weer zijn maandelijkse 'Top Vijf Ergernissen' geven.

Felix Rottenberg
Het regeerakkoord tussen VVD en CDA is getekend. De PVV staat na hun fractievergadering van vanmiddag ook unaniem achter het gedoogakkoord waarin de afspraken met hun partij staan. Hoe staat het met de politiek na de dag van vandaag? We nemen het door met Felix Rottenberg en Jan Mulder.

Frans Andriessen en Doekle Terpstra
Aanstaande zaterdag vindt in Arnhem het CDA-partijcongres plaats, waarin de leden van het CDA zich mogen uitspreken over het akkoord tussen CDA, VVD en PVV. CDA prominenten Frans Andriessen en Doekle Terpstra zijn tegenstanders van de samenwerking met de PVV. Wat verwachten zij van de 'slag om Arnhem'?

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poŽzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en...

Martin Koolhoven
Van Martin Koolhoven wordt gezegd dat er celluloid door zijn aderen stroomt. Deze succesvolle regisseur van de prachtige film 'Oorlogswinter', 'Suzy Q' en 'Het Schnitzelparadijs', is een graag geziene gast in DWDD. Op 12 en 24 maart en 8 april was hij tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Jan Mulder, Nico Dijkshoorn, Felix Rottenberg, Martin Koolhoven, Doekle Terpstra en Frans Andriessen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 29 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!