Uitzending
DWDD - 21-4-2008

21-4-2008

DWDD

2006 x bekeken | 0 reacties
8
Giel Beelen
De tafelheer van Joost Karhof is Giel Beelen.

Willem Post
Dinsdag zijn de Amerikaanse Democratische voorverkiezingen in Pennsylvania. Amerika-deskundige Willem Post volgt de campagnes op de voet. Is dinsdag de politieke begrafenis van Hillary Clinton?

Elsbeth & Willemijn Vernout
Het is bijna 31 jaar geleden dat Molukse activisten een school in Drenthe met ruim honderd kinderen gijzelden. Eén van die kinderen was de toen zevenjarige Willemijn Vernout. Haar jongere zus Elsbeth maakte over die gebeurtenis de muziektheaterproductie ‘Gegijzeld’.

Ton Rosendaal & Sasha Goedegebuure
Een animatiefilm voor slechts 150.000 euro. Waar Amerikaanse studio’s als Pixar en Dreamworks miljoenen uitgeven, maakt het Amsterdamse Blender Institute een animatiefilm voor een schijntje. Regisseur Sasha Goedegebuure en Ton Rosendaal.

John Ewbank
Hij won samen met Marco Borsato tien TMF Awards, tien Edisons en een Gouden Harp. Producer, componist en tekstschrijver John Ewbank is de muzikale wederhelft van Borsato. Vandaag verschijnt van het duo Borsato-Ewbank de nieuwe single 'Wit Licht'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 21 april door de VARA. Te gast waren Giel Beelen, John Ewbank en Willem Post. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk en Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie