Uitzending
DWDD - 16-4-2008

16-4-2008

DWDD

2226 x bekeken | 0 reacties
6
Aaf Brandt Corstius
De tafeldame van Matthijs is Aaf Brandt Corstius. Aaf schrijft dagelijks een column voor NRC Next.

Zembla
De speciale aflevering van Zembla over het lot van de klokkenluiders is zondagavond te zien op Nederland 2. Bezoek ook de speciale bijbehorende website van de VARA.

Godvergeten tijd
Godvergeten tijd, een bundeling-eerder verschenen- autobiografische verhalen van de schrijver G.L. Durlacher, verschijnt 17 april. Dochter Jessica Durlacher vertelde over haar vader.

Kunstfluiter
Geert Chatrou is in 2004 en in 2005 wereldkampioen kunstfluiten geworden. Hij gaat voor de derde keer een poging doen om wereldkampioen te worden in Tokyo op 17, 18, 19 en 20 juli. Vanaf 17 april ligt zijn tweede cd ‘Ornithology’ in de winkel.

Draadstaal
Draadstaal, het satirische VPRO-programma van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, is vanaf zondag 20 april wekelijks te zien om 20:45uur op Ned3.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 16 april door de VARA en de VPRO. Te gast waren Jeroen van Koningsbrugge, Jessica Durlacher, Dennis van de Ven, Aaf Brandt Corstius en Geert Chatrou. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie