Uitzending
DWDD - 24-4-2008

24-4-2008

DWDD

3068 x bekeken | 0 reacties
6
Hugo Borst
De tafelheer van Matthijs is Hugo Borst. Beantwoord de prijsvraag en win zijn boek 'Schieten op Volkert van der G.'.

Willem van Spanje
Delft viert dat het 475 jaar geleden is dat Willem van Oranje werd geboren. Het bedrijf DelftTech gaat een 3D reconstructie van de moord op Willem van Oranje maken met 'CSI'-technieken. De reconstructie wordt gepresenteerd in Museum het Prinsenhof.

Maja Verkaart en Yvonne van Ingen
Maja Verkaart en Yvonne van Ingen behoorden tot de eerste voorzichtige glamour-voetbalvrouwen. Bram de Graaf interviewde hen voor zijn boek 'Voetbalvrouwen, De Glorietijd van het Nederlands voetbal 1970-1978' van uitgever Ambo.

Siem Oostenbrink en Guido Keepers
Het eerste wereldkampioenschap sjoelen vond plaats in 1976, meer dan dertig jaar geleden. Dit weekeinde vindt het tweede WK plaats. De wereldkampioen van dertig jaar geleden maakt ook nu een kans te winnen.

De 3 Baritons
Het begon als een geintje van Ivo Niehe. Hij vroeg voor een Unicef-gala onze drie grote baritons Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker op te treden als de drie tenoren Carreras, Domingo en Pavarotti. De drie baritons waren geboren. Na tien jaar treden zij eind mei weer samen op in Carré.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 24 april door de VARA. Te gast waren Henk Poort, Hugo Borst, Ivo Niehe, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie