Uitzending
DWDD - 18-4-2008

18-4-2008

DWDD

10530 x bekeken | 0 reacties
5
Marc-Marie Huijbregts
De tafelheer van Matthijs is Marc-Marie Huijbregts.

Marianne Thieme
De film Meat the truth van Marianne Thieme is afgelopen december in Nederland in première gegaan. De film is vanaf deze week in enkele filmhuizen in Nederland te zien en beleeft volgende maand zijn internationale première in Londen en New York.

Sophie van der Stap
Op haar 21e kreeg Sophie van der Stap te horen dat ze kanker had. Ze schreef er het boek ‘Meisje met negen pruiken’ over, dat inmiddels wereldwijd vertaald is. Vandaag verscheen haar tweede boek ‘Een blauwe vlinder zegt gedag’, over haar leven ná de ziekte.

Derick
Soulzanger Derick ging als vanzelf in het Nederlands schrijven, terwijl hij dat helemaal niet bij soul vindt passen. Nu is er zijn single 'Laat Me', een bewerking van het beroemde lied van Ramses Shaffy. Kijk voor meer informatie op zijn website.

Najib Amhali
Najib speelt zaterdag 19 april in de Theaterfabriek in Amsterdam een eenmalige benefietvoorstelling van zijn show ‘Zorg dat je erbij komt’. Kaartjes kosten 60 euro en de opbrengst gaat naar Stichting Karam Med.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 18 april door de VARA. Te gast waren Najib Amhali, Marianne Thieme, Sophie van der Stap en Marc-Marie Huijbregts. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie