Uitzending
DWDD - 2-4-2009

2-4-2009

DWDD

1482 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast op donderdag 2 april zijn Willem Middelkoop, Mathijs Bouman, Jan Mulder en Martijn Lindenberg. Muziek is er van Blf en Maarten van der Weijden is tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk.

Maarten van der Weijden
En keer in de maand is Maarten van der Weijden DWDD-tafelheer en dan leest hij altijd een fragment voor uit het boek dat hij op dit moment schrijft over zijn leven. De voormalig langeafstandszwemmer is regerend Olympisch Kampioen op de 10 kilometer open water zwemmen. Zijn weg naar de top was niet zonder obstakels: in 2001 werd er bij hem leukemie geconstateerd

Blf
Morgen verschijnt alweer het 17e album van de Zeeuwse band Blf, dat luistert naar de naam 'April'. Zoals de titel misschien al doet vermoeden, klinkt deze cd een stuk lichter en zonniger dan hun vorige album 'Oktober'. Vanavond treedt de band op in DWDD!

Mathijs Bouman
Vandaag wordt de G20-top gehouden in Londen, en onder andere premier Balkenende is van de partij. In deze conferentie werd vandaag besloten dat de 20 rijkste landen ter wereld zo'n 750 miljard euro zullen besteden aan het redden van landen in crisis. Is dit een goede oplossing? Mathijs Bouman praat erover.

Willem Middelkoop
Ook Willem Middelkoop komt praten over de uitkomsten van de G20-top en zal uitleggen waarom de overheden in zijn ogen nog niet genoeg doen om de wereld uit de crisis te redden.

Martijn Lindenberg
Studio Sport bestaat vijftig jaar en viert dat met een marathonuitzending op zondag 5 april. Regisseur Martijn Lindenberg werkt al veertig jaar voor het programma en blikt in DWDD terug op de mooiste en spannendste sportmomenten uit zijn carrire.

Jan Mulder
De maand is weer voorbij, dus is het tijd voor de Ergenissen Top 5 van Jan Mulder! Wat viel hem op in maart? Wat kon absoluut niet door de beugel? Wat wekte zijn grootste irritatie? In DWDD legt hij het op Jan Mulderiaanse wijze uit!

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 2 april door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Maarten van der Weijden, Mathijs Bouman en Willem Middelkoop. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie