Uitzending
DWDD - 26-3-2009

26-3-2009

DWDD

1892 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van donderdag 26 maart zijn Jeltje van Nieuwenhoven, Prem Radhakishun, Michel van der Aa, Thomas van Luyn en Mike Boddé. Muziek is er van Storybox en Jan Mulder is tafelheer.

Jan Mulder
Jan Mulder is de vaste DWDD-tafelheer van de vrijdag. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure noopte hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Jeltje van Nieuwenhoven
Op dit moment is in de Tweede Kamer het debat over de crisisplannen van het kabinet bezig. De SP vindt de plannen niet solidair, volgens VVD-leider Rutte worden de problemen zo opgeschoven van generatie naar generatie en de PVV-fractie heeft het debat verlaten. Oud-Tweede Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven geeft haar commentaar.

Prem Radhakishun
Ook Prem Radhakishun zal aanschuiven om de gebeurtenissen tijdens het Tweede Kamerdebat van zijn mening te voorzien.

Michel van der Aa
De ster van Michel van der Aa is rijzende. Hij schreef het vorige week in première gegaan ‘Spaces of Blank’ voor het Koninklijk Concertgebouworkest en de kritieken zijn lyrisch. De componist is net terug uit Londen voor zijn volgende project: een opera met een grote ster uit Hollywood, waarover hij vanavond ongetwijfeld aan de tand gevoeld zal worden…

Thomas van Luyn
Cabaratier, acteur, muzikant en schrijver. Bekend van Kopspijkers en De Mega Mike & Mega Thomas Show.

Mike Bodde
Mike Boddé is cabaratier, acteur, muzikant en schrijver. Bekend van Kopspijkers en De Mega Mike & Mega Thomas Show.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 26 maart door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Jeltje van Nieuwenhoven, Mike Boddé, Prem Radhakishun, Thomas van Luyn en Michel van der Aa. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!