Uitzending
DWDD - 19-3-2012

19-3-2012

DWDD

1557 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 19 maart zijn: Lodewijk Asscher, Dick Maas, Barry Atsma en Pierre Bokma. Tafelheer is Jan Mulder, muziek is er van HIT ME TV en we brengen groot kunst nieuws!

Lodewijk Asscher
De Amsterdamse PvdA wethouder Lodewijk Asscher is te gast. Hij is de strijd aangegaan met de misstanden op de Amsterdamse Wallen. Frans Bromet heeft er de documentaire 'De bezem door de Wallen' over gemaakt. Asscher wordt ook gezien als de kroonprins die de landelijke PvdA uit het slop zou kunnen halen. We praten verder met Lodewijk Asscher.

Dick Maas, Barry Atsma en Pierre Bokma
Maandagavond gaat de nieuwe film van Dick Maas 'Quiz' in première. In deze thriller worden de vrouw en dochter van quizmaster Barry Atsma ontvoerd door een fan van zijn tv-quiz 'Klaar voor onder water'. Om ze terug te krijgen moet de quizmaster tien quizvragen beantwoorden. Te gast zijn de regisseur zelf en de acteurs Barry Atsma en Pierre Bokma.

HIT ME TV
In 2008 bracht de Amsterdamse - ze noemen zichzelf 'danceband' - HIT ME TV hun titelloze debuutalbum uit. Ze scoorden een hit met Maybe the dancefloor en stonden o.a.op Lowlands. Na twee jaar touren door onder meer Engeland en Finland, trok de band zich terug in een oude boerderij om nieuw materiaal te schrijven. Na het ten onder gaan van hun platenmaatschappij, brengt HIT ME TV nu hun tweede album IIII III I op eigenwijze en in eigen beheer uit.

HIT ME TV
Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste tafelheer. Ook is hij voetbalanalyticus en schrijver. Ooit was hij zelf een prof-voetballer. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 19 maart door de VARA. Te gast waren Barry Atsma, Dick Maas, Jan Mulder, Lodewijk Asscher en Pierre Bokma. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie