Uitzending
DWDD - 17-1-2011

17-1-2011

DWDD

2368 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 17 januari zijn: René van Dammen, Harm Taselaar, Hans Laroes, Gerard van Velde, Rintje Ritsma, Annamarie Thomas, Falko Zandstra. Muziek is er van De Staat en tafelheer is Jan Mulder.

Hans Laroes en Harm Taselaar
Zowel RTL Nieuws als het NOS Journaal kregen de leaks van WikiLeaks tot zich. Hans Laroes kreeg de usb-stick met de leaks op een afgesproken plaats in Engeland van Julian Assange zelf. RTL-Nieuws sloot een deal met de Noorse krant Aftenposten en kreeg de ambtsberichten via hen.

Rintje Ritsma, Annamarie Thomas, Falko Zandstra en Gerard van Velde
Ze zijn onze schaatshelden, hebben hun sporen verdiend tijdens Europese en Wereldkampioenschappen én Olympische Spelen, maar maken zich nu op voor een totaal nieuwe tak van sport: Crashed Ice. In deze sport is het de bedoeling dat je op ijshockeyschaatsen zo snel mogelijk in een soort bobsleebaan naar beneden schaatst. Rintje Ritsma, Gerard van Velde, Falko Zandstra en Annamarie Thomas kunnen er alles over vertellen.

De Staat
Na het succesvolle debuutalbum 'Wait For Evolution' komt De Staat op 4 maart met het nieuwe album 'Machinery'. Vanavond geeft de band alvast een voorproefje met de eerste single van dit album: 'Sweatshop'.
Bij het vertolken van 'Sweatshop' krijgen zij hulp van Kelly, de zangeres van 'The Routines'.

René van Dammen
Boer Zoekt Vrouw heeft zondagavond 16 januari - met 4.9 miljoen kijkers - weer haar eigen kijkcijferrecord verbroken. Dit gebeurt week na week. Degene die dit fenomeen nader kan verklaren is kijkcijferexpert van de NPO René van Dammen.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 17 januari door de VARA. Te gast waren Gerard van Velde, Jan Mulder, Annamarie Thomas, Falko Zandstra, Rintje Ritsma, Hans Laroes en Harm Taselaar. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie