Uitzending
DWDD - 14-1-2011

14-1-2011

DWDD

2051 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 14 januari: Peter Vandermeersch, Felix Rottenberg, Ricky Koole, Sergio Hasselbaink, Annejet van der Zijl en de cast van Downistie. Muziek is er van Krach en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Peter Vandermeersch en Felix Rottenberg
NRC Handelsblad en RTL Nieuws hebben duizenden diplomatieke berichten van de Amerikaanse ambassade in Den Haag in handen gekregen. De ‘cables’ zijn gelekt door Wikileaks en via de Noorse krant ‘Aftenposten’ bij de Nederlandse media terechtgekomen. NRC opent vandaag groots met een bericht dat koningin Beatrix zich in 2009 heeft uitgesproken over de missie in Afghanistan. Ambassadeur Levin noteerde “Het zal moeilijk zijn”, maar het moet.

Annejet van der Zijl, Sergio Hasselbaink en Ricky Koole.
Sonny Boy is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl uit 2004. Het verhaal gaat over de tragische belevenissen van Waldy (‘Sonny Boy’) tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Downistie
Vanavond presenteren we de cast van de wekelijkse soap met uitsluitend acteurs met het Syndroom van Down, die vanaf vrijdag 11 maart te zien zal zijn in DWDD. Gedurende twaalf weken kunnen de kijkers genieten van het wel en wee van hoofdpersonen Thomas, Nina, Rosanne, Hubert en Vicky in 'Downistie'.

Krach
De band Krach bestaat uit vijf jongemannen met een fascinatie voor de meest uiteenlopende stijlen muziek: van dampende rock tot keiharde electro. Krach is door radiozender 3fm uitgeroepen tot Serious Talent en heeft al een succesvolle tour met de Poprondekaravaan op haar naam staan.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 14 januari door de VARA. Te gast waren Annejet van der Zijl, Felix Rottenberg, Marc-Marie Huijbregts en Ricky Koole. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie