Uitzending
DWDD - 11-1-2017

11-1-2017

DWDD

518 x bekeken | 0 reacties
6
Huib Modderkolk, Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit
Obama had de laatste woorden van zijn speech nog maar net uitgesproken of het ging alweer over Trump bij de Amerikaanse kranten en nieuwszenders. Een document over samenwerking tussen Rusland en Trump werd onthuld.

Dit rapport met belastende informatie over Trump circuleert al een tijd bij journalisten en inlichtingendiensten. Gisteravond maakte CNN en een aantal krantensites deze informatie bekend. Website Buzzfeed publiceerde het 35 pagina’s tellende rapport met beweringen. Er zou sprake zijn van samenwerking tussen Trump en de Russische regering. Ook zou Rusland belastende informatie over Trump hebben. Aan tafel: Huib Modderkolk, Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit.

Tom Holkenborg
Tom Holkenborg, ook bekend als Junkie XL, heeft de muziek gecomponeerd van de film ‘Brimstone’ die afgelopen maandag in premičre ging. De in 2003 naar Amerika vertrokken Holkenborg, componeerde eerder voor filmhits als ‘The Dark Knight Rises’, ‘Spiderman 2’, ‘Deadpool’ en ‘Mad Max: Fury Road’. Holkenborg omschrijft de muziek van de nieuwe film van Martin Koolhoven als warme en koude klanken die elkaar afwisselen. Vanavond vertelt hij ons meer over zijn soundtrack voor ‘Brimstone’.

Muziek: The Dubbeez
De zevenkoppige Amsterdamse Reggae band bestaat pas sinds 2015, maar heeft al meerdere singels en EP ‘Dubby’ uitgebracht. Ze wonnen deze zomer The World Reggae Contest op het Ostróda Reggae Festival in Polen. Als winnaars mochten ze een week naar Jamaica om een album op te nemen met bekende Jamaicaanse producers. Vanavond zijn The Dubbeez bij ons in de studio!

Fidan Ekiz
Fidan is de sidekick van Matthijs

In deze uitzending van DWDD waren Fidan Ekiz, Jelle Brandt Corstius, Jeroen Smit, Nico Dijkshoorn en Tom Holkenborg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 11 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie