Uitzending
DWDD - 10-9-2010

10-9-2010

DWDD

1960 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 10 september zijn: Joop van Riessen, Prem Radhakishun, Bert van der Veer en Herman Finkers. Muziek is er van Ruben Hein en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Joop van Riessen
Vanmorgen werden de beelden vrijgegeven van de eerste aanslag op Cor van Hout (in 1996). Het proces tegen de vermeende Joegoslavische schutter begint volgende week. Ook de nieuwe dramaserie over de Amsterdamse onderwereld 'Penoza' start volgende week (op 12 september om 20:25 uur). Te gast is Joop van Riessen, ex-topman van de Amsterdamse politie en inmiddels schrijver.

Bert van der Veer
Afgelopen maandag startten de nieuwe televisieprogramma's: PowNews, Uitgesproken, Ochtendspits en Nieuwsuur. Prem volgde voor ons met belangstelling het PowNews en Bert keek voor ons speciaal naar Uitgesproken. We zijn benieuwd naar hun bevindingen.

Prem Radhakishun
Afgelopen maandag startten de nieuwe televisieprogramma's: PowNews, Uitgesproken, Ochtendspits en Nieuwsuur. Prem volgde voor ons met belangstelling het PowNews en Bert keek voor ons speciaal naar Uitgesproken. We zijn benieuwd naar hun bevindingen.

Herman Finkers
Tijdens de opnames van Avro's muziekgala vorige week verraste Herman Finkers het publiek door een conference op te voeren in de geest van Toon Hermans. Ook wordt aanstaande zaterdag in Zembla 'Luchtkasteel Twente' uitgezonden. Dit is een documentaire over voor -en tegenstanders van vliegveld Twente. Finkers is een fel tegenstander.

Ruben Hein
Ruben Hein is zanger. Hij studeerde 'jazz-piano' aan het conservatorium van Amsterdam, en ontdekte daar dat hij ook kon zingen. Hein heeft een platencontract bij het befaamde Blue Note Records. Hij speelde tijdens zijn studie bij Hans Teeuwen in de band en stond al op de planken met Pete Philly & Perquisite. Zijn eerste single heet 'Elephants'.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 10 september door de VARA. Te gast waren Herman Finkers, Marc-Marie Huijbregts, Prem Radhakishun, Joop van Riessen en Bert van der Veer. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie