Uitzending
DWDD - 16-10-2015

16-10-2015

DWDD

1012 x bekeken | 0 reacties
6
‘Vakantiestrip’: nooit eerder ontdekt verhaal van Jan Wolkers
Aanstaande maandag is het acht jaar geleden dat Jan Wolkers overleed. Op 26 oktober zou hij 90 zijn geworden. Ter gelegenheid hiervan is er een speciaal boekje uitgebracht, met een verhaal van Wolkers dat nog nooit eerder is gepubliceerd.

Het verhaal, ‘Vakantiestrip’, werd door Wolkers’ officiële biograaf Onno Blom en weduwe Karina Wolkers ontdekt toen zij het archief van Wolkers onderzochten.

Muziekminuut: Riverdistrict
De Utrechtse band Riverdistrict maakt naar eigen zeggen alt-pop. Underground doch toegankelijk, met invloeden van The Shins, Real Estate en The Smiths. De band is het geesteskind van Tim Nolet, die op geheel eigen houtje in 2010 het goed ontvangen album 'Portraits of Portraits' uitbracht.

Vandaag ligt hun album ‘Kansas Anymore’ in de winkels en speelt Riverdistrict in DWDD ‘I Guess You Love The Underground’. So we do.

In deze uitzending van DWDD was Jan Wolkers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie