Uitzending
DWDD - 15-10-2015

15-10-2015

DWDD

1722 x bekeken | 0 reacties
7
Kajsa Ollongren
Alle vluchtelingen direct aan het werk! Dat is het plan van de Amsterdamse loco-burgemeester Kajsa Ollongren. Ongeacht de status moet de gemeente helpen bij het zoeken naar werk. Dus ook bij vluchtelingen zonder verblijfsvergunning. Goed voor de economie, goed voor de integratie n goed voor het draagvlak. Maar Den Haag wil de vluchtelingenopvang juist zoveel mogelijk versoberen en volgens de wet is het plan illegaal. Aan tafel: Kajsa Ollongren.

Monica en Maaike Sips
Ik ga me laten ombouwen. Dat zijn de woorden waarmee de 66-jarige Cees zijn dochter Maaike verrast. Hij vertelt haar in januari 2012 dat hij voortaan als Monica door het leven wil gaan en zo snel mogelijk een complete geslachtsverandering wil. Maaike wist niks van de heimelijke wens van haar vader. Ze besluit het hele proces op te tekenen in een boek, dat nu is verschenen: Monica, mijn vader. Aan tafel: Maaike en Monica Sips.

Twintigste editie Amsterdam Dance Event
De twintigste editie van het grootste clubfestival ter wereld is begonnen: het Amsterdam Dance Event (ADE). Tijdens het ADE zijn er in alle clubs en op verschillende locaties in Amsterdam honderden acts die overdag en s avonds optreden. Het ADE is meer dan alleen maar dance-muziek. Soms ontstaan er bijzondere samenwerkingen of wordt er een apart instrument bespeeld. Wij kozen alvast de drie tofste optredens uit! Maask, Sjamsoedin en Andreas Scholl samen met VaVox geven alvast een voorproefje van wat we bij hun optredens tijdens ADE kunnen verwachten.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 15 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie