Uitzending
DWDD - 14-1-2016

14-1-2016

DWDD

1026 x bekeken | 0 reacties
6
Alexander Klöpping
Silicon Valley: het ‘tech-walhalla’ in de staat Californië met de grootste technologiebedrijven ter wereld. Alexander Klöpping heeft een fascinerend bezoek achter de rug en is onder de indruk van de populariteit van tech-startups. Al eerder bezocht Alexander Silicon Valley, waarna hij ons uitleg gaf over het bijzondere ontstaan van dit gebied. Vanavond vertelt hij over zijn meest recente belevenis.

Stef Bos
Het is vijfentwintig jaar geleden dat Stef Bos doorbrak met het album ‘Is Dit Nu Later’ met daarop zijn grootste hit ‘Papa’. Hij viert zijn 25-jarig jubileum met een nieuwe cd en theatertour: ‘Een sprong in de tijd’. In deze muzikale reis worden oude én nieuwe liedjes van de zanger afgewisseld. Vanavond is Stef Bos bij ons te gast.

Barry Atsma en Jacob Derwig
Vandaag zijn de Oscarnominaties van 2016 bekend gemaakt! Leonardo DiCaprio maakt, na eerdere Oscarnominaties én het winnen van een Golden Globe voor The Revenant, opnieuw een kans. Deze film kreeg de meeste nominaties. Vanavond praten we met acteurs Barry Atsma en Jacob Derwig over de genomineerden.

Muziekminuut: Dazzled Sticks
Rapper Sticks (Opgezwolle, Great Minds) en Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid, Voicst) kenden elkaar nog niet toen ze gevraagd werden op een begrafenis te spelen. Door omstandigheden begeleidde Tjeerd Sticks last minute op gitaar tijdens het nummer ‘Spaanse Vlieg’. Ze spraken af om als aandenken dat nummer op te nemen. Die samenwerking leverde ook meteen een nieuw nummer op: ‘Helemaal Niks’. De basis voor een heel album was gelegd, 'Dazzled Sticks' kun je hier gratis downloaden!

In deze uitzending van DWDD waren Stef Bos, Jacob Derwig, Barry Atsma en Alexander Klöpping te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 14 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie