Uitzending
DWDD - 8-1-2016

8-1-2016

DWDD

1261 x bekeken | 0 reacties
7
Wouter Bos: tranen en politici
Politici zijn mensen. En mensen hebben emoties. Zo liet Obama zijn tranen de vrije loop tijdens zijn pleidooi voor strengere regels voor vuurwapenbezit. Was het oprecht of een truc uit de koker van zijn spindoctors? En hoe doen onze nuchtere Hollandse politici dat eigenlijk? We vragen het Wouter Bos.

Harpist Remy van Kesteren componeert: Tomorrow Eyes
Vanavond zijn we in goed muzikaal gezelschap: harpist van wereldformaat Remy van Kesteren schuift bij ons aan. Zijn nieuwe album ‘Tomorrow Eyes’ is vandaag verschenen. Een nieuwe muzikale weg, met eigen composities en niet langer klassiek, maar pop. We praten met hem over deze lang gekoesterde, en nu vervulde, droom. Ook singer-songwriter Michael Prins is aanwezig: hun vriendschap leidde tot een muzikale samenwerking op het nieuwe album.

Nieuw seizoen '24 uur met...' - Theo Maassen
Een nieuw seizoen ‘24 uur met...’! Vanaf aanstaande zondag is Theo Maassen weer een dag en een nacht lang interviewer van opmerkelijke personen. En onruststoker, gezellige drinkebroer of flirt. Dit jaar komen onder meer Fresku, De Jeugd van Tegenwoordig en Thomas Acda langs, in de eerste uitzending ontmoet hij Fred Teeven. We zijn benieuwd wat Theo Maassen in zijn 14e etmaal als gastheer heeft beleefd.

Stand-up Comedy: Peter Pannekoek
Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy.

Muziekminuutje: Donnerwetter
Vanavond rockt de Arnhemse band Donnerwetter bij ons in de studio! Nadat hun eerste vinyl-album uitkwam in 2014, ontvingen ze lovende reacties en geven ze het genre ‘alternatieve rock’ een nieuwe betekenis. Ook brak de band vorig jaar een wereldrecord met de ’24 Hour World Record’: 11 concerten in 11 steden binnen 24 uur. De release van hun tweede album wordt mei 2016 verwacht, die ze goed gaan inwijden met Donnerwetter Day in Luxor Live. Rock on!

In deze uitzending van DWDD waren Wouter Bos, Arjen Lubach, Remy van Kesteren, Theo Maassen en Thomas Acda te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 8 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie