Uitzending
DWDD - 13-1-2016

13-1-2016

DWDD

1103 x bekeken | 0 reacties
6
Remco de Ridder, Daniel Tsuff, Klaas Andriesen, Mia Saric en Rein Mulder
De Amerikaanse komiek Louis C.K. wordt gezien als één van de beste comedians ter de wereld. Regelmatig is hij te zien in De TV Draait Door. Maar een groep vrienden wil hem graag live in Carré bewonderen. Remco de Ridder, Daniel Tsuff, Klaas Andriesen, Mia Saric en Rein Mulder zijn dan ook een crowdfundingcampagne gestart om hem naar Nederland te halen. Vanavond zitten zij aan tafel.

Glennis Grace, Guus Meeuwis, Re-Play, Nielson en New Cool Collective
Afgelopen jaar bestond De Jeugd van Tegenwoordig 10 jaar! Dit wordt gevierd met een coveralbum: ‘De Jeugd, Vertegenwoordigd’, dat 15 januari verschijnt. Onder andere Glennis Grace, Guus Meeuwis, Re-Play, Nielson en New Cool Collective gingen de uitdaging aan en coverden, al dan niet samen, een klassieker van het vierkoppige fenomeen. Vanavond zitten zij aan tafel én spelen ze hun drie covers.

Nico Dijkshoorn
Vandaag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Antoinnette Scheulderman
Vanavond is Antoinnette de tafeldame van Matthijs. Antoinnette Scheulderman is journalist. Ze werkt voor de LINDA en Volkskrant magazine. Antoinette is winnaar van De Luis (2010), de prijs voor het beste interview van 2009. Ook werd ze genomineerd voor De Tegel 2014, voor het interview met Robert Moszkowicz in het Volkskrant magazine.

In deze uitzending van DWDD waren Guus Meeuwis, Leo Lucassen, Nico Dijkshoorn (dierenarts), Nico Dijkshoorn, Glennis Grace en Antoinnette Scheulderman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 13 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie