Uitzending
DWDD - 12-11-2015

12-11-2015

DWDD

1751 x bekeken | 0 reacties
6
Sywert van Lienden en Jort Kelder
Het presidium, het dagelijkse bestuur van de Tweede Kamer, heeft vandaag besloten dat er een commissie komt die moet onderzoeken of er vanuit de ‘commissie-stiekem’ door fractievoorzitters is gelekt naar de pers. Eerder was bekend dat er aangifte was gedaan wegens het lekken uit deze commissie. Het NRC schreef in 2014 over twee vergaderingen van de commissie voor de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (CIVD), ook wel bekend als de commissie-stiekem. Dit lekken uit deze commissie is een ambtsmisdrijf. Wie zou dit gedaan kunnen hebben en waarom? Aan tafel: Sywert van Lienden en Jort Kelder.

Matthias Schoenaerts
De Belgische acteur Matthias Schoenaerts (1977) timmert hard aan de weg. Internationale speelfilms volgen elkaar op, hij werkte al met onder meer Kate Winslet, Michelle Williams, Tilda Swinton en Eddie Redmayne. Deze ‘Belgische Marlon Brando’ debuteerde op 15-jarige leeftijd en speelde in twee films die voor een Oscar werden genomineerd. Hij is even in Nederland voor de première van zijn nieuwste film: Maryland. Welkom Matthias!

Janine Jansen
Een nieuwe CD van Neerlands beste en beroemdste viooldiva! Na vioolconcerten van Mendelssohn, Bruch, Tsjaikovski en Beethoven te hebben opgenomen, buigt Janine Jansen zich op haar nieuwste over Brahms en Bartok. De recensies zijn wederom jubelend, de CD stond na één dag op 1 in iTunes Klassiek. Aan tafel: Janine Jansen.

Muziekminuut: HAEVN
De band HAEVN bestaat uit Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen. De heren maken dromerige filmische muziek met warme vocalen. Het nummer ‘Where the Heart is’ viel in de smaak bij automerk Volvo en werd gebruikt onder één van hun reclames. In oktober werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en hun nieuwe single 'Finding Out More' werd in die maand ook nog 3FM Megahit!

Arjen Lubach
Arjen Lubach is vanavond de tafelheer van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Tilda Swinton, Arjen Lubach, Sywert van Lienden, Janine Jansen, Kate Winslet, Marlon Brando, Matthias Schoenaerts, Eddie Redmayne, Michelle Williams en Jort Kelder te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 12 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie