Uitzending
DWDD - 18-11-2015

18-11-2015

DWDD

2453 x bekeken | 0 reacties
6
Adil el Arbi en Bilall Fallah
Vorige week ging de film ‘Black’ in België in première. Deze speelfilm over de liefde tussen een jongen en een meisje van rivaliserende Brusselse stadsbendes speelt zich af in de wijken Matonge en Molenbeek. Deze wijk Molenbeek is de laatste dagen veel in het nieuws nu blijkt dat een deel van de verdachten van de aanslagen in Parijs daar vandaan komt. Aan tafel: regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah.

Joris Luyendijk, Annegreet van Bergen, Adriaan van Dis, Esther Verhoef, Griet op de Beeck en Alexander Münninghoff
Vanavond maken we aan tafel in DWDD de winnaar van de NS Publieksprijs 2015 bekend! De prijs wordt bepaald via stemmen van het publiek. De winnaar mag zich de auteur van het Boek van het Jaar 2015 noemen, krijgt een beeld van Jeroen Henneman, 7.500 euro en een jaar lang gratis reizen met de NS-Business Card. Alle genomineerden zitten aan tafel

Muziekminuut: Vintage Trouble
Van intieme clubs in eigen stad naar het voorprogramma van The Rolling Stones: al snel is de Amerikaanse band Vintage Trouble een grote bekendheid geworden. Met het album ‘The Bomb Shelter Sessions’ boekten ze al veel succes. In augustus dit jaar kwam ook het tweede album uit: ‘Hopeful’. Ze touren door Amerika en Europa, staan op talloze festivals, speelden in het voorprogramma van The Who, Bon Jovi en Lenny Kravitz en gaven optredens in verschillende TV-shows. Morgen spelen ze in de Melkweg, vanavond zijn te zien bij DWDD!

Nico Dijkshoorn
Vandaag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Hanneke Groenteman
Hanneke is de side-kick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Joris Luyendijk, Esther Verhoef, Adriaan van Dis, Nico Dijkshoorn en Hanneke Groenteman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 18 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie