Uitzending
DWDD - 11-11-2015

11-11-2015

DWDD

1174 x bekeken | 0 reacties
6
Joris Luyendijk
Afgelopen voorjaar verscheen het boek ‘Dit kan niet waar zijn’ van journalist Joris Luyendijk. Voor The Guardian schreef hij twee jaar lang blogs over de financiële wereld in Londen, dat resulteerde in een boek. Nu zijn deze blogs van Luyendijk ook als inspiratie gebruikt voor een dansfilm. In ‘Voices of Finance’ laten tien dansers het leven en de cultuur van de Londense City zien.

Jack van Gelder en Frank Evenblij
Morgen start de nieuwe zender ‘Ziggo Sport’, met onder andere NBA Basketbal en Formule 1 én de sport-talkshow ‘Peptalk’. In dit programma, gepresenteerd door Jack van Gelder en Frank Evenblij, wordt elke week de sport van het afgelopen weekend doorgenomen. Aan tafel: Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek
In mei 2015 kwam een droom uit voor Guus Meeuwis: hij gaf een concert voor 5000 fans in The Royal Albert Hall in Londen. Nu is daar een nieuwe droom. Zo gaat hij een bijzonder samenwerking aan met Youp van ’t Hek. Vanavond vertellen zij aan tafel meer over dit unieke project.

Muziekminuut: Rectum Raiders
Ze zijn over de top, ruig en maken glam-metal-muziek: Rectum Raiders. Ieder bandlid heeft zijn eigen bijnaam. Gitarist ‘Shredivarius’, zanger ‘Mr. Rectum’, drummer ‘Beat Destructor’ en bassist ‘Bass Raper’. Onder Zwitserse vlag strijden ze om een plekje op het Eurovisie Songfestival 2016. Ze halen alles uit de kast. Kijk niet gek op als er tijdens een optreden een paard op het podium staat te dansen.

Nico Dijkshoorn
Vandaag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Sylvana Simons
Vanavond is Sylvana de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Guus Meeuwis, Jack van Gelder, Joris Luyendijk, Frank Evenblij, Nico Dijkshoorn (dierenarts), Nico Dijkshoorn, Sylvana Simons en Youp van 't Hek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 11 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie