Uitzending
DWDD - 4-12-2008

4-12-2008

DWDD

3767 x bekeken | 0 reacties
7
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Hero Brinkman, Fik Meijer, Benjamin Herman en Sonja Barend. Zijn tafelheer is Martin Bril.

Martin Bril
Na een lange afwezigheid door ziekte is columnist Martin Bril weer de tafelheer. Columns schrijven is hij altijd blijven doen, zo ook afgelopen maandag.

Hero Brinkman
De Nederlandse politiecommissaris Jan van der Straten heeft het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway in de beginfase ernstig gehinderd. Dit deed hij om de vader van Joran te helpen bij het beschermen van zijn zoon, zo verklaarde de minister van justitie van Aruba. Volgens PVV-er Hero Brinkman toont dit wederom aan hoe corrupt de Antillen zijn. Hij gaat vragen om een parlementair onderzoek.

Fik Meijer
Het nieuwe boek van historicus Fik Meijer, 'Bejubeld en verguisd', gaat over helden in de Oudheid. Bekende helden als Achilles, Alexander de Grote en Lucretia worden besproken, maar ook minder bekende helden als Pericles en Milo van Croton. Maar vanavond is vooral de vraag aan hem: hoe staat het met de hedendaagse helden?

Benjamin Herman
Vandaag wordt de nieuwe cd van jazzsaxofonist Benjamin Herman gepresenteerd, 'Hypochristmastreefuzz' genaamd. De best geklede man van Nederland (bekroond op 18 november door 'Esquire') won afgelopen week een Edison voor zijn album 'Campert'. Redenen te over om hem vanavond uit te nodigen en natuurlijk gaat hij ook nog even muziek maken.

Sonja Barend
Er is een compilatie-dvd verschenen van tv-persoonlijkheid Sonja Barend, 'Sonja. 40 jaar in 10 uur'. Hierop is o.a. te zien: 'Sonja's goed nieuws show', 'Sonja op maandag' en 'Barend & Witteman'. In 2006 stopte ze met televisie maken waarna ze van burgemeester Job Cohen een lintje in ontvangst mocht nemen. Vanavond bespreekt ze met Matthijs en Martin haar hoogtepunten.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 4 december door de VARA. Te gast waren Sonja Barend, Martin Bril, Hero Brinkman, Fik Meijer en Benjamin Herman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten