Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Dokument - De nalatenschap van tante Janny

De nalatenschap van tante Janny

Dokument

13-10-2008

| 2279 x bekeken | 1 reacties
7
Na de dood van tante Janny gaan twee nichten op zoek naar het vermeende vermogen van hun tante. Volgens de notaris zijn er alleen wat oude spulletjes nagelaten, de nichten vragen zich af waar het geld en de waardevolle spullen zijn gebleven. Bromet volgt hen in De nalatenschap van tante Janny bij hun zoektocht naar het grote geld.

De zussen hadden de laatste tijd geen contact meer met hun tante die jaren geleden verhuisd is naar Friesland. Tante Janny was ongehuwd en had geen verdere familie. Ze heeft in haar leven van verschillende familieleden geŽrfd, waar is dat geld gebleven? En waar is zijn de spullen, zoals Janny's hummeltjes verzameling, die toch ook veel geld waard was?

Terwijl de familie op zoek gaat naar de erfenis van tante, komen we steeds meer te weten over over het leven dat tante Janny leidde als huishoudster in verschillende pastorieŽn. Bromet stuit op een verrassend familiegeheim.

De nalatenschap van tante Janny is een productie van Bromet & Dochters.

Deze uitzending van het programma Dokument met de titel De nalatenschap van tante Janny is uitgezonden op maandag 13 oktober door de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee