Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 43

Aflevering 43

Doe Maar Duurzaam

4-11-2018

| 197 x bekeken | 0 reacties
6
Techniek

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. De uitzending van deze week staat volledig in het teken van ‘Techniek’.

We bezoeken verschillende ondernemers die laten zien hoe zij duurzame oplossingen en diensten in hun bedrijfsvoering integreren, produceren en aanbieden.

Bijvoorbeeld hoogwaardige verlichting voor unieke toepassingen met focus op plant en dier, groene alternatieven voor kunststoffen en additieven en hoe je hout duurzaam kan verwerken.

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in deze uitzending.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op zondag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie